A nézők kedvenceivel búcsúzik a Tömény Történelem

Anger Zsolt és Steiner Kristóf duplázik a Comedy Centralon

 

Véget ért a humorcsatorna saját gyártású sorozatának második évada, de a rajongóknak még nem kell végső búcsút inteniük a spicces történelemóráknak. Két „Best of” epizóddal kedveskedünk a Tömény Történelem nézőinek: elsőként a Kádár elvtárs és a szocialista vadászkultúra bukásának krónikáját ismertető Anger Zsolt és a Mátyás király udvarában gasztroforradalmat kirobbantó Steiner Kristóf tér vissza a képernyőre.

Tizenhét mesélő igyekezett újraírni a magyar történelem ismert és kevésbé ismert eseményeinek, illetve piedesztálra emelt alakjainak jól ismert krónikáját a Tömény Történelem második évadában. Száraz történelemleckék helyett a tömények pusztításába fogó színészek, zenészek és humoristák minden józanságukat sutba vetve álmodták meg a 48/49-es forradalom, az egri vár hősei, honfoglaló vezéreink, vagy éppen nemzeti ősemberünk, Samu történetének alternatív értelmezését.

„Best of Tömény Történelem” válogatásában a közönség négy kedvenc sztoriját tűzi műsorára a humorcsatorna. Elsőként Anger Zsolt és Steiner Kristóf akadozó nyelvű előadásán szórakozhatnak újra a Comedy Central nézői. A disszidens medve történetétől (és némi whiskytől) túlságosan megrendült színész kénytelen volt négy nap forgatási szünetet kérni, kitartásával és önfeláldozásával pedig elnyerte a mesélők közönségdíját. A vegán gasztroguru pedig a gourmet publikumot kápráztatja el reneszánsz fine diningról alkotott merész elképzeléseivel.

Tömény Történelem 2. évad „Best of” epizód – pénteken 22.00-tól a Comedy Central műsorán

– ismétlés szombaton 23.00-tól és 00.30-tól!

AZ OLDALRA CSAK 18 ÉVEN FELÜLIEK LÉPHETNEK BE.