Fluor Tomi a volt fesztiválon vette célba a történelmi hősöket

Fluor Tomi bírja az italt, na és a történelmet! Az énekes a soproni VOLT Fesztiválon, a Comedy Central delíriumos történelmi alakokat megidéző PiÁtriumában adott ízelítőt ebből. Sőt, hamarosan bebizonyítja, hogy a régi korok hőstetteit nemcsak a száraz tények alapján lehet élvezetesen elmesélni, hiszen az ősszel visszatérő Tömény történelem kedvéért rendesen a pohár fenekére néz.

A tavalyi sikeres első évad után ősszel folytatódik a Comedy Central saját gyártású produkciója. A reality és a fikciós komédia műfajait ötvöző Tömény történelemben hazai hírességek finom italokból merítve ihletet színezik ki a múlt homályba merült magyar históriáit, amelyekből aztán a mit sem sejtő színészek nagyszabású díszletek között, korhű jelmezekben igyekeznek érthető történeteket faragni.

Az idei széria egyik poharazva sztorizó híressége Fluor Tomi lesz. Hogy a történelmet nemcsak a száraz tények alapján lehet megközelíteni, hanem ennél szórakoztatóbban is, azt az énekes tegnap, a soproni VOLT Fesztiválon be is bizonyította; ellátogatott a humorcsatorna delíriumos történelmi alakokat megidéző PiÁtriumába, ahol sörrel teli vízipisztollyal vette célba a hősöket, Sissy hercegnőt, Petőfit, és Mátyás királyt.

„Szerintem a történelmet eleve lazább formában kéne tanítani a suliban. Nem gondolom, hogy kiszínezni a száraz tényeket, egyenlő a komolytalansággal, bár az is tény, hogy nem javasolnám a Tömény Történelemből való tanulást. Aki ismer, az tudja, hogy szeretem a cool dolgokat és ez a produkció ilyen” – mondta Fluor, miközben kortyolt párat a kezében lévő sörből és Sissy hercegnőt átkarolva, képzeletben koccintott egyet a királyi méltósággal. „Nagyon élveztem a forgatást! Bevallom őszintén, ittam rendesen; elég sok vodka lecsúszott. Komolyan vettem a feladatot, nem akartam szégyenben maradni! A felvétel után közvetlenül egy boltmegnyitón volt jelenésem. Becsületből elmentem, de fogalmazzunk úgy, nem voltam a helyzet magaslatán. Összefutottam Ganxsta Zolee-val és a kislánya, miután kommunikálni próbáltam velük, csak annyit kérdezett: “Miért beszél ilyen furán a bácsi?”

Az ősszel startoló Tömény történelem ezúttal is remek szórakozást ígér, és erre nemcsak Fluor Tomi, hanem más sztárok neve és személye is garancia. S hogy kik regélnek majd nekünk kissé delíriumos állapotban? Hamarosan kiderül, addig csupán annyit árulunk el, hogy számos új arccal és nagy visszatérőkkel jelentkezik a második évad.

AZ OLDALRA CSAK 18 ÉVEN FELÜLIEK LÉPHETNEK BE.